BLOC

Posicionament SEO de la web

Perquè contractar un professional en Posicionament SEO?

Quants de nosaltres hem volgut comprar un nou producte o servei i hem passat una llarga estona a Internet comprovant qui i com ho ven. Això cada dia és més freqüent, però el realment important, des de la perspectiva del posicionament web (SEO), és que quan hem fet aquestes recerques hem consultat només en un grapat de pàgines. Quines? Les primeres que ens ha retornat el nostre cercador favorit, segurament Google.
continua →
Disseny de botiga online

Necessita una botiga online? Expliquem els perquès

Una botiga en línia (també coneguda com botiga online, botiga virtual o botiga electrònica) es refereix a un comerç convencional que utilitza com a mitjà principal per realitzar les seves transaccions un lloc web d’Internet.
Alhora de pensar en realitzar una botiga online sorgeixen una sèrie de preguntes com ¿quant costarà la inversió inicial? ¿quin software es necessita? ¿en quant temps podré recuperar la inversió i començar a obtenir beneficis?
continua →
Nova web dispositius mòbils

Inauguració de la nova web adaptada a dispositius mòbils

Inaugurem la nova versió de la nostra pàgina web optimitzada 100% per a dispositius mòbils. Encara que la nostra versió clàssica està realment ben optimitzada per a telèfons i tablets, la veritat que la velocitat de càrrega no era tot el òptima que pogués ser. Ara tenim una pàgina web que es veu perfectament des de qualsevol dispositiu (mòbil o pc) optimitzant el contingut, les imatges, incloent la seva mida i per tant lleugera per carregar en qualsevol dispositiu.
continua →