DISSENY WEB

Atractiu visualment

La pàgina web de la seva empresa és un element clau de l'estratègia de màrqueting i ha de ser creada i dissenyada d'acord amb la imatge corporativa de la mateixa.

Les pàgines web han de ser més usables i senzilles que facilitin al visitant quedar-se amb el missatge que vol transmetre l'empresa. AbeceWeb ofereix un servei de Disseny Web per a Pimes, Autònoms i grans empreses. Disseny de Pàgines Web centrades en l'Usuari per obtenir la major Experiència d'Usuari. Una Metodologia de Treball enfocada al Èxit del seu Negoci. A AbeceWeb som experts en Disseny de Pàgines Web. Així mateix oferim una àmplia línia de serveis enfocats a l'èxit del seu projecte en internet:

A diferència de la majoria d'empreses de disseny web oferim als nostres clients una solució completa. Els nostres administradors web realitzaran un disseny innovador de la seva pàgina web, fàcil d’utilitzar i molt intuïtiva i que generarà oportunitats de negoci, un gran servei al client i un alt posicionament en cercadors. Des de la recopilació inicial de dades fins al llançament final de la pàgina web, l'experiència i l'enfocament professional de AbeceWeb ajudaran a que els nostres dissenys web compleixin amb les seves expectatives.

Obtindrà uns resultats tangibles amb una bona presència a la xarxa.

Llenguatges
PHP5, Java, Javascript, Html, Css3...

Eines
Magento, Wordpress, Drupal...

  • Disseny i desenvolupament, programació web
  • Botiga Online / Vendre a internet
  • App Aplicacions per mòbils Android i Iphone