DES DE DINS

Tu ets el més important per nosaltres

Et volem explicar qui som i a que ens dediquem: ABECE WEB va néixer de la mà d’un equip d’apassionats d’Internet i de les noves tecnologies. Un equip que dia a dia s’actualitza en tots els temes que envolten el nostre negoci.

Varem començar desenvolupant webs per ajudar a obrir mercat a totes aquelles PIMEs que no tenien presència a la xarxa. Des de llavors s’ha obert un ventall de serveis a la xarxa que ajuden als nostres clients a obtenir els millors resultats: Màrqueting online, Posicionament web, Campanyes de publicitat (Adwords, Facebook Ads...), Xarxes socials, Blogs, Tendes Online i un llarg etcètera.

ABECE WEB cobreix integrament tots els serveis a la xarxa, fent d’això que el resultat obtingut del seu projecte sigui el millor resultat. Un client és per a nosaltres una responsabilitat, l’objectiu és millorar el seu negoci sentint-nos part del mateix, desitjant el seu èxit. El nostre equip té ben clares una sèrie d’idees: Compromís, Adaptabilitat, Innovació, Transparència i Qualitat.

Tot el que oferim té nom propi, innovem dia a dia per oferir un projecte únic a cadascun dels nostres clients, donant solucions útils i econòmiques. Estem formats per un equip d’enginyers, dissenyadors, desenvolupadors, analistes i programadors que compten amb una amplia experiència i una gran passió.