POSICIONAMENT SEO

Fem visible la seva web.

Aconseguim més visites per al seu web, això suposa més clients que coneixeran la seva marca i per tant més possibilitats de venda.

Farem pujar el seu web entre els resultats de Google, amb les expressions de cerca que fan servir els teus clients potencials.

La tècnica de posicionament en cercadors millora la visibilitat de la teva pàgina web en els principals resultats de Google, Bing i Yahoo, i per tant el volum de visitants que arriben al teu lloc web.

El posicionament web és vital per a les empreses i comerços electrònics. En l'actualitat, ja és una obligació aparèixer a Internet per aconseguir l'èxit. No hem de perdre de vista el fet que un alt percentatge de clients usen els cercadors per informar-se sobre marques, empreses i productes abans de comprar, ja sigui per Internet o en els comerços tradicionals.

Una bona estratègia de posicionament SEO, acompanyada d'una eficient campanya de Adwords (SEA) per augmentar l'abast d'impacte i l'eficàcia del posicionament, li permetran augmentar les seves visites i les seves vendes ràpidament.

Llenguatges
PHP5, Java, Javascript, Html, Css3...

Eines
Magento, Wordpress, Drupal...

  • Posicionament SEO SEM Adwords
  • Botiga Online / Vendre a internet
  • App Aplicacions per mòbils Android i Iphone