WEB CORPORATIVA

La seva presentació

La web corporativa és la presentació oficial de la seva empresa, mostrar el millor d’ella a la xarxa. Es tracta de donar als seus clients de forma pràctica i eficient, informació sobre les seves novetats, productes i promocions, de manera que la pàgina serveixi d'una presa de contacte i fidelització per als seus visitants.

Creem la seva web amb un disseny completament professional i personalitzat, pensada per a una perfecta usabilitat i funcionalitat per a tots els usuaris que la visitin. A AbeceWeb optimitzem tota la web per al seu millor posicionament SEO, podràs trobar la teva web a Google, Yahoo, Bing, etc. Podem fer que la seva web sigui una Web autogestionable on vosté mateix podrà actualitzar, modificar,... tot el contingut. Controlarà tot des d'un senzill panell de control que nosaltres l’ensenyarem a utilitzar.

L'ús cada vegada més ampli de tablets i dispositius mòbils per navegar per Internet ha generat la necessitat que una pàgina web hagi de ser visible de manera òptima en qualsevol d'aquests dispositius.

AbeceWeb dissenyarà i desenvoluparà, si ho creu necessari, la seva web amb una única versió en HTML i CSS que cobrirà totes les resolucions de pantalla, és a dir, el lloc web creat estarà optimitzat per a tot tipus de dispositius: PC, tablets, dispositius mòbils, etc. D'aquesta manera reduirem els costos de creació i manteniment, ja que evita haver de desenvolupar aplicacions específiques per versions mòbils (Android, iPhone, etc.).

Llenguatges
PHP5, Java, Javascript, Html, Css3...

Eines
Magento, Wordpress, Drupal...